Luxusní snídaně bez purinů
10 min.
Ingredience
- 120gramůChléb celozrnný pšeničný
- 10gramůMáslo čerstvé
- 200gramůHroznové víno
- 2špetkyPetržel - nať
- 2kusyJablka
- 40mililitrůCitronová šťáva
- 300gramůJogurt nízkotučný
- 1lžičkaSirup javorový
- 2lžíceCorn flakes - kukuřičné
- 60gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
581 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
16 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
9 g
Cukr
52 g
Postup přípravy
- 1Nakrájíme podélně plátky sýra a ruličky sýra položíme na opečený, máslem lehce potřený chléb. Chleba ozdobíme hroznovým vínem a na jemno pokrájenou petrželkou.
- 2Omyjeme jablko, rozkrojíme, vyškrábeme dužinu a půlky jablka naplníme jogurtem s citronovou šťávou a javorovým sirupem. Přidáme cornflakes a ozdobíme dužinou z jablka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.