Lyonská mléčná cibule

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
25 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a podusíme na polovině másla. Osolíme, opepříme a okořeníme špetkou muškátu.
  • 2
    Když je cibule zpola měkká, zalijeme ji polovinou mléka, pod pokličkou dusíme do měkka.
  • 3
    Ve zbylém mléce rozkvedláme mouku, vlijeme do pokrmu, ochutíme citronovou šťávou a zjemníme zbylým máslem.
  • 4
    Podáváme jako přílohu k vařenému hovězímu masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.