Lyonská omeleta s cibulí
10 min.
Ingredience
- 180gramůChléb pšeničný (bílý)
- 80gramůCibule
- 6kusůVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 30gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
22 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Na pánvi rozpustíme máslo, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli a osmahneme do růžova.
- 2V misce rozšleháme vejce, osolíme, opepříme a vlijeme na cibuli. Rychle promícháme a omeletu opečeme z obou stran. Přendáme na talíř, povrch posypeme kolečky cibule a podáváme jako večeři s bíým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.