Lyonská treska
40 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 80gramůMáslo čerstvé
- 30mililitrůOcet vinný
- 15gramůPetržel kudrnka
- 50gramůCibule
- 800gramůTreska aljašská
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
319 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
18 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
356 mg
Cukr
533 mg
Postup přípravy
- 1Tresku naporcujeme na podkovy a povaříme 10 minut v osolené vodě. Scedíme a necháme okapat.
- 2Na pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli pokrájenou na kolečka a usmažíme dorůžova. Přidáme porce tresky, posekanou petrželku a špetku pepře. Rybu občas obracíme a smažíme 10 minut. Nakonec zalijeme kvalitním octem a stáhneme z ohně.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.