Lyonské roštěnky

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
537 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
26 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, zbavíme tuku a okraje nařízneme. Maso potřeme olejem a necháme chvíli odležet.
  • 2
    Připravené roštěnky zprudka opečeme na oleji tak, aby byly uvnitř růžové. Vyjmeme je a osolíme.
  • 3
    Na oleji od opékání zpěníme nasekanou cibuli a česnek, přidáme vařené brambory nakrájené na plátky a opečeme je.
  • 4
    Brambory upravíme na talíře, pokryjeme roštěnkami a ihned podáváme.
  • 5
    Vhodnou přílohou je zeleninový salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.