Maďarská vepřová játra
20 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 600gramůJátra vepřová
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžičkaSůl
- 3stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
9 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky a opékáme po obou stranách na rozehřátém oleji. Přidáme oloupaný, nasekaný česnek a oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli a chvíli podusíme. Když zesklovatí, posypeme játra mletou paprikou.
- 2Upečená játra osolíme a upravíme na nahřáté talíře.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.