Maďarské brambory

45 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
2 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
9 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nadrobno pokrájíme cibuli a osmažíme ji na oleji. Přisypeme mletou papriku, necháme zpěnit a podlijeme vodou.
  • 2
    Oškrábeme a omyjeme brambory a syrové je přidáme do základu. Ochutíme, dle chuti osolíme a necháme dusit téměř doměkka.
  • 3
    Na kolečka pokrájíme rajčata a papriky a přidáme k bramborám.
  • 4
    Přimícháme jogurt a dodusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.