Maďarské makarony

35 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
9 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu na másle zpěníme oloupanou, jemně nasekanou cibuli. Přidáme mletou papriku, kmín a očištěné, na nudličky nakrájené zelené papriky. Vše chvíli smažíme. Potom vsypeme na kousky nakrájené houby a pod pokličkou vše dusíme.
  • 2
    Když houby změknou, zaprášíme je troškou hladké mouky a ještě chvilku podusíme. Přilijeme trochu vody, osolíme a do omáčky vmícháme smetanu.
  • 3
    Hotovou omáčku promícháme s vařenými makarony a na talíři každou porci posypeme strouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.