Maďarský jehněčí paprikáš
65 min.
Ingredience
- 1kilogramJehněčí maso
- 60gramůSádlo škvařené
- 120gramůCibule
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 2kusyPaprika zelená
- 60gramůRajčata
- 150mililitrůSmetana zakysaná 14%
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
574 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
40 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V hrnci na sádle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, zaprášíme paprikou a přidáme na kostky nakrájené maso. Osolíme a zvolna dusíme.
- 2Když se šťáva vydusí, přidáme na kolečka nakrájené papriky a oloupaná rajčata. Podlijeme a dusíme doměkka. Poté zahustíme moukou rozkvedlanou se smetanou a krátce povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.