Majonéza z kuřecího masa

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
818 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
64 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené kuřecí maso bez kostí a kůže nakrájíme na větší kousky, pokapeme olejem a lžící citronové šťávy a opepříme. Necháme asi 2 hodiny odležet.
  • 2
    Potom k masu přidáme majonézu, lehce zamícháme a dochutíme citronovou šťávou, cukrem a worcesterem.
  • 3
    Kuřecí majonézu upravíme na mísu a ozdobíme dílky citronu, omytými listy salátu a omytými, na kolečka nakrájenými rajčaty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.