Majonézová koprová omáčka
20 min.
Ingredience
- 1kusVaječný žloutek slepičí
- 100gramůOlej stolní
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1lžičkaCukr krupice
- 0,25litrSmetana 12% (konzumní)
- 250gramůMajonéza
- 1lžíceKopr čerstvý
- 80gramůŽervé
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
822 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
87 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
244 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Majonézu rozšleháme se žloutkem a olejem a zředíme ji smetanou. Přidáme žervé, mírně osolíme, osladíme a okyselíme octem.
- 2Nakonec vmícháme nasekaný kopr a jemně nakrájenou cibuli.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.