Majonézové kopečky s rybou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
14 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařenou tresku nakrájíme na malé kousky, přidáme sůl, pepř, bobkový list a trochu octa, většinu majonézy a všechno promícháme. Listy hlávkového salátu natrháme na menší kusy a rozložíme na polovinu talíře. Z rybí směsi vytvoříme vhodnou naběračkou přiměřené kopečky, které částečně poklademe přes salát. Zbytek majonézy lehce zředíme trochou oleje a lžící kápneme na vrchol kopečku tak, aby stekla po straně. Ozdobíme snítkou petržele.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.