Majonézové kopečky s rybou
30 min.
Ingredience
- 500gramůTreska aljašská
- 7gramůSůl
- 4gramyPepř černý mletý
- 1špetkaBobkový list
- 10mililitrůOcet vinný
- 100gramůSalát hlávkový
- 200gramůMajonéza
- 50gramůPetržel kudrnka
- 20mililitrůOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
14 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 mg
Postup přípravy
- 1Vařenou tresku nakrájíme na malé kousky, přidáme sůl, pepř, bobkový list a trochu octa, většinu majonézy a všechno promícháme. Listy hlávkového salátu natrháme na menší kusy a rozložíme na polovinu talíře. Z rybí směsi vytvoříme vhodnou naběračkou přiměřené kopečky, které částečně poklademe přes salát. Zbytek majonézy lehce zředíme trochou oleje a lžící kápneme na vrchol kopečku tak, aby stekla po straně. Ozdobíme snítkou petržele.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.