Makaronová omeleta s ovčím sýrem

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
735 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
37 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Makarony nalámeme na kousky a uvaříme v osolené vodě do poloměkka, scedíme je, necháme okapat.
  • 2
    Rajčatový protlak smícháme s olejem a chilli kořením, osolíme, vmícháme do makaronů.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej, vložíme makarony, na kostičky nakrájený ovčí sýr a na kolečka nakrájenou jarní cibulku. Promícháme, zalijeme vejci, necháme na mírném ohni houstnout asi 10 minut.
  • 4
    Omeletu podáváme ozdobenou snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.