Makaronový salát s hovězím masem a omáčkou z modrého sýra

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
688 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
31 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vroucí osolené vodě uvaříme podle návodu na obalu makarony, pak je slijeme, přecedíme a vložíme do mísy.
  • 2
    Do mísy k makaronům přilijeme limetkovou šťávu, olivový olej, osolíme, opepříme a důkladně promícháme. Přimícháme na kolečka nakrájenou jarní cibulku, na poloviny překrojená cherry rajčátka, okapanou kukuřici, natrhaný ledový salát a opět vše důkladně promícháme.
  • 3
    Hovězí roštěnku omyjeme, očistíme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. Na pánvi rozpálíme slunečnicový olej a osolené a opepřené plátky masa na něm zprudka opečeme. Pak maso vyjmeme a přimícháme k makaronům.
  • 4
    Do misky rozdrobíme nivu, přidáme 3 lžíce horké vody a dohladka utřeme. Přimícháme majonézu, bílý jogurt, osolíme a opepříme.
  • 5
    Salát servírujeme na připravené talíře a přelijeme zálivkou z modrého sýra.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.