Makarony s ančovičkami a sýrem

25 min.
Evropa

Ingredience

      • 400gramůMakarony milánské
      • 20gramůMáslo tradiční
      • 100gramůAnčovičky konzervované
      • 10gramůSůl
      • 100gramůPetržel kudrnka
      • 100gramůSýr Parmezán
      • 6stroužkůČesnek
    Počet porcí:
    4

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    531 kcal
    Bílkoviny
    24 g
    Tuky
    19 g
    Sacharidy
    63 g
    Vláknina
    7 g
    Cukr
    275 mg
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Uvaříme makarony, scedíme je a odložíme.
    • 2
      Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme prolisovaný česnek a lehce opečeme. Nakrájené ančovičky přidáme do pánve, mírně osolíme a společně opékáme asi 2 minuty. Poté směs smícháme s makarony a nasekanou petrželkou.
    • 3
      Na závěr vše posypeme strouhaným sýrem.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.