Makarony s ančovičkami a sýrem
25 min.
Ingredience
- 400gramůMakarony milánské
- 20gramůMáslo tradiční
- 100gramůAnčovičky konzervované
- 10gramůSůl
- 100gramůPetržel kudrnka
- 100gramůSýr Parmezán
- 6stroužkůČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
19 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
7 g
Cukr
275 mg
Postup přípravy
- 1Uvaříme makarony, scedíme je a odložíme.
- 2Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme prolisovaný česnek a lehce opečeme. Nakrájené ančovičky přidáme do pánve, mírně osolíme a společně opékáme asi 2 minuty. Poté směs smícháme s makarony a nasekanou petrželkou.
- 3Na závěr vše posypeme strouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.