Makarony s hovězí šťávou
40 min.
Ingredience
- 300mililitrůHovězí vývar základní
- 250gramůŠpagety, Makarony
- 30gramůMáslo čerstvé
- 2špetkyPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 40gramůSýr Parmezán
- 40gramůSýr Gruyére
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
13 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Silný hovězí vývar vyvaříme natolik, aby trochu zhoustl. Makarony povaříme ve slané vodě 15 minut, scedíme a vložíme do hovězí šťávy. Přiklopíme a dovaříme doměkka 5 minut. Makarony ponecháme ve šťávě. K těstovinám přimícháme oba druhy strouhaných sýrů, máslo a pepř.
- 2Podáváme k vařenému hovězímu masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.