Makarony s hovězím masem na víně

140 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
16 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Makarony uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat. Vložíme je do mísy, přidáme 1 lžíci másla a promícháme. Do hrnce dáme maso, podlijeme trochou vody, osolíme, opepříme a pomalu dusíme.
  • 2
    Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a posekáme nahrubo. Přidáme do hrnce k masu, podlijeme vínem, znovu zakryjeme a zvolna dusíme doměkka. Na talíře upravíme makarony, navrch dáme kostičky dušeného masa, přelijeme rajčatovou šťávou a celý pokrm posypeme strouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.