Makarony s jehněčím ragú

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
783 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
40 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi rozehřejeme olej s máslem, přidáme nakrájenou cibuli, celer a mrkev a smažíme 5 minut, dokud zelenina nezměkne.
  • 2
    Přidáme mleté jehněčí maso a 6 minut smažíme za občasného míchání, pak okořeníme.Přiléváme 3 lžíce mléka a vaříme, dokud se nevstřebá, asi 30 minut.
  • 3
    Uvaříme ve vroucí osolené vodě těstoviny, slijeme, smícháme s 5 lžícemi omáčky, rozdělíme do 4 nahřátých misek a zalijeme omáčkou.
  • 4
    Zvlášť podáváme parmazán a mátové lístky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.