Makarony s koňakovou rajčatovou omáčkou

27 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
424 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
23 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostky. Z očištěných cibulek odkrojíme několik koleček a necháme je stranou, zbylou cibuli nasekáme a opékáme na másle asi 5 minut. Přilijeme koňak, přidáme rajčata a nastrouhaný sýr, osolíme a opepříme. Nakonec přilijeme smetanu a necháme jen přejít varem.
  • 2
    Omáčku podáváme k vařeným makaronům.
  • 3
    Hotový pokrm posypeme kolečky cibule.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.