Makarony s račím masem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
19 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
647 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si maso z vařeného raka, lanýže, 2 druhy strouhaných sýrů, vařené makarony a smetanu.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme 1 lžíci másla, maso z raka nakrájíme na menší kousky, lanýže na plátky a spolu je krátce orestujeme.
  • 3
    Do těstovin vmícháme oba strouhané sýry, přidáme máslo, sůl, pepř, směs z pánve, jen si necháme několik plátků lanýžů na ozdobu. Nakonec vmícháme horkou smetanu.
  • 4
    Porce rozdělíme na talíře, na povrchu ozdobíme plátky lanýžů a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.