Makarony s rajčaty a česnekem

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
713 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
26 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Makarony uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme okapat. Omytá rajčata nakrájíme na kousky a v pánvi na rozpáleném oleji krátce podusíme. Vmícháme nasekaný nebo rozetřený česnek, čerstvou nebo sušenou bazalku, sůl a uvařené makarony. Směs rozložíme do máslem vymazané zapékací mísy a posypeme nastrouhaným sýrem. Pokrm krátce zapečeme ve středně vyhřáté troubě a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.