Makarony s rajčaty a česnekem
40 min.
Ingredience
- 200gramůŠpagety, Makarony
- 2litryVoda pitná
- 2lžičkySůl
- 4kusyRajčata
- 4stroužkyČesnek
- 1lžíceOlej olivový
- 1lžičkaBazalka
- 100gramůSýr Parmezán
- 20gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
713 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
26 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Makarony uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme okapat. Omytá rajčata nakrájíme na kousky a v pánvi na rozpáleném oleji krátce podusíme. Vmícháme nasekaný nebo rozetřený česnek, čerstvou nebo sušenou bazalku, sůl a uvařené makarony. Směs rozložíme do máslem vymazané zapékací mísy a posypeme nastrouhaným sýrem. Pokrm krátce zapečeme ve středně vyhřáté troubě a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.