Makaróny s rajčaty a žampióny
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1hrstPetržel - nať
- 4kusyHouby čerstvé
- 500gramůŠpagety, Makarony
- 3kusyRajčata
- 1špetkaSůl
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
- 500gramůUzená krkovička vařená
- 1,5lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1305 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
83 g
Sacharidy
100 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1V osolené vodě uvaříme nalámané makaróny a necháme okapat. Houby podusíme na části tuku, přidáme oloupaná rajčata, osolíme a společně podusíme.
- 2Jemně nakrájenou cibuli osmahneme ve velkém rendlíku, přidáme nasekanou petrželovou nať, drobně nakrájené uzené maso, makaróny, podušené houby s rajčaty a vše prohřejeme.
- 3Pokrm podáváme posypaný nastrouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.