Makarony vařené po italsku
35 min.
Ingredience
- 250gramůŠpagety, Makarony
- 10gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 70gramůSýr Gruyére
- 70gramůSýr Parmezán
- 40gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
358 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
16 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Makarony povaříme v osolené vodě přibližně 20 minut podle údajů na obalu. Scedíme a necháme okapat. Makarony ještě teplé vložíme do mísy, přidáme sůl, pepř, máslo a oba druhy strouhaných sýrů. Vše dobře promícháme, aby se suroviny spojily.
- 2Podáváme jako přílohu k masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.