Makedonská směs s majonézou
65 min.
Ingredience
- 100gramůFazolové lusky zelené
- 100gramůHrášek
- 200gramůMajonéza
- 250gramůMrkev kořen
- 150gramůBrukev řepka
- 3kusyVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
44 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Mrkev a brukev oloupeme a pokrájíme na drobné kostičky. Fazolové lusky zbavíme vláken a pokrájíme na menší kousky.
- 2Hrášek vyloupeme z lusků a necháme 3 minuty zprudka vařit. Poté vyjmeme a zchladíme ve studené vodě. Stejným způsobem uvaříme i zbytek zeleniny, každý druh zvlášť.
- 3Uvařenou zeleninu smícháme s majonézou, osolíme a opepříme dle chuti.
- 4Směs je určena k rychlé konzumaci. Podáváme zdobené majonézou a vařenými vajíčky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.