Makedonský čevab
100 min.

Ingredience
- 1kilogramCibule
- 500gramůTelecí maso přední
- 500gramůVepřové maso libové
- 2kusyRajčata
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžíceSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 2lžíceOlej olivový
- 0,5kilogramPaprika zelená
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
283 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
14 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso pokrájíme na kousky a umeleme na masovém mlýnku a dáme do mísy.
- 2Všechnu zeleninu (cibuli, papriky, rajčata) pokrájíme na malé kousky a přidáme k pomletému masu.
- 3Směs osolíme, opepříme, přidáme olej, mletou papriku a dobře propracujeme.
- 4Ze směsi si vytvoříme bochník, který zabalíme do alobalu a položíme na pekáč.
- 5Troubu předem vyhřejeme a bochník s masem pečeme při 175°C 1 hodinu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.