Makedonský čevab

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
283 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
14 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso pokrájíme na kousky a umeleme na masovém mlýnku a dáme do mísy.
  • 2
    Všechnu zeleninu (cibuli, papriky, rajčata) pokrájíme na malé kousky a přidáme k pomletému masu.
  • 3
    Směs osolíme, opepříme, přidáme olej, mletou papriku a dobře propracujeme.
  • 4
    Ze směsi si vytvoříme bochník, který zabalíme do alobalu a položíme na pekáč.
  • 5
    Troubu předem vyhřejeme a bochník s masem pečeme při 175°C 1 hodinu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.