Makrela pečená v alobalu s okurkou
45 min.
Ingredience
- 800gramůMakrela obecná
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceCitronová šťáva
- 65gramůSýr Eidam cihla 45%
- 4kusyCibulka jarní
- 1kusOkurka salátová
- 1lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
307 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
19 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Každou porci očištěné ryby položíme na čtverec alobalu a potřeme olivovým olejem. Osolíme, opepříme dle chuti a pokapeme citronovou šťávou.
- 2Poté na podkovy rozdělíme nastrouhaný sýr, posypeme nasekanou cibulkou a poklademe okurkou nakrájenou na kolečka. Zabalíme do alobalu a zavineme.
- 3Balíčky rozložíme na plech a v troubě předehřáté na 180 °C pečeme 20-25 minut. Teplé ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.