Makrela po řecku

40 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
33 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a opláchnuté makrely osolíme a vložíme je do rozehřátého tuku. Po obou stranách je pečeme doměkka.
  • 2
    Opečené ryby z tuku vyjmeme. Do tuku od pečení přidáme na kousky nakrájenou cibuli, rajčatový protlak, olivy, kečup, šťávu ochutíme cukrem, osolíme a přilijeme víno.
  • 3
    Do šťávy vložíme makrely a vše krátce podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.