Makrela v jogurtu
35 min.
Ingredience
- 100mililitrůJogurt bílý
- 100gramůCibule sterilovaná
- 100mililitrůRajčatová šťáva
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceCitronová šťáva
- 200gramůMakrela obecná
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžičkaSardelová pasta
- 1lžíceOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
13 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
884 mg
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou a omytou makrelu poprášíme moukou, osolíme a zprudka opečeme na oleji.
- 2K hotové rybě přidáme nakládané cibulky, rajčatovou šťávu, pepř a sardelovou pastu. Nakonec vše polijeme jogurtem rozšlehaným s trochou citronové šťávy.
- 3Podáváme s čerstvým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.