Makrela v jogurtu

35 min.
Česká republika

Ingredience

    • 100mililitrůJogurt bílý
    • 100gramůCibule sterilovaná
    • 100mililitrůRajčatová šťáva
    • 1špetkaPepř černý mletý
    • 1lžíceCitronová šťáva
    • 200gramůMakrela obecná
    • 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
    • 1lžičkaSardelová pasta
    • 1lžíceOlej rostlinný
    • 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
13 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
884 mg
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou makrelu poprášíme moukou, osolíme a zprudka opečeme na oleji.
  • 2
    K hotové rybě přidáme nakládané cibulky, rajčatovou šťávu, pepř a sardelovou pastu. Nakonec vše polijeme jogurtem rozšlehaným s trochou citronové šťávy.
  • 3
    Podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.