Makrela v mrkvi

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
400 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
23 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Porce makrely pokapeme citronovou šťávou, osolíme a necháme chvíli odležet.
  • 2
    Očištěnou mrkev nahrubo nastrouháme. V kastrolu na oleji zpěníme oloupanou, nasekanou cibuli, přidáme mrkev a mícháme bez podlití. Když mrkev změkne přimícháme rajčatový protlak, nasekanou petrželku a koření. Vložíme porce makrely, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka.
  • 3
    Nakonec pokrm podle chuti přisolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.