Makrelový salát

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1186 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
93 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce dáme do rendlíku, zalijeme 5 dl vody a uvaříme je natvrdo, zhruba 10 minut. Pak je zchladíme, oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme do mísy.
  • 2
    Uzenou makrelu vykostíme a nakrájíme na kostky. Cibuli očistíme a drobně ji pokrájíme. Sýr nakrájíme na nudličky. Sladkokyselou okurku nakrájíme na kostičky. Sterilovaný hrášek scedíme a necháme okapat.
  • 3
    Všechny připravené ingredience v míse smícháme s majolkou, pepřem, plnotučnou hořčicí, případně dochutíme solí a dáme na 1 hodinu vychladit do chladničky.
  • 4
    Podáváme s bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.