Malakov

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
630 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
45 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
2 g
Cukr
32 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vlašské ořechy nameleme. V míse ušleháme máslo, špetku soli, vanilkový cukr, pak postupně přimícháme 2/3 moučkového cukru, višňovou marmeládu a dochutíme višňovicí.
  • 2
    Šlehačku ušleháme dotuha, přimícháme do ní zbytek moučkového cukru a ztužovač šlehačky.
  • 3
    Dortovou formu vyložíme potravinářskou fólií a na dno naklademe vrstvu cukrářských piškotů. Pokapeme višňovicí a namažeme vrstvou krému, opět poklademe vrstvou cukrářských pišktotů, pokapeme višňovicí a potřeme krémem. Takto pokračujeme, dokud nespotřebujee všechny suroviny. Poslední vrstvu musí tvořit krém.
  • 4
    Zbytek krému vložíme do zdobícího sáčku a na povrchu dortu tvoříme hromádky a zdobíme čerstvými višněmi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.