Malaylee kari

55 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
432 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
22 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapra zbavíme nečistot a nakrájíme na plátky. Na pánvi bez oleje opražíme chilli koření, koriandr a kurkumu. Následně vše umeleme společně s nadrobno nakrájenou cibulí a česnekem tak, aby nám vznikla jemná kaše.
  • 2
    Zázvor nakrájíme a smícháme společně s kaší a špetkou soli. Do nerezové pánve umístíme lístky kari, tamarindovou šťávu a na závěr naporcovanou rybu. Vše zalijeme vodou a na silném plameni uvedeme k varu a necháme vařit, dokud není ryba měkká. Zalijeme olejem z kokosu a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.