Malé drůbeží suflé

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
16 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
20 mg
Cukr
426 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Drůbeží játra omyjeme a rozmixujeme na jemnou kaši.
  • 2
    K rozmixovanému masu přilijeme mléko.
  • 3
    Z bílků vyšleháme tuhý sníh.
  • 4
    Troubu necháme předehřát na 185 °C.
  • 5
    Vyšlehaný sníh vmícháme po lžících opatrně do masového pyré. Vzniklou kaší naplníme misky na suflé cca 2 cm pod okraj a ihned vložíme do trouby.
  • 6
    Pečeme 20 minut, během pečení troubu neotvíráme!
  • 7
    Po upečení ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.