Malinový salát s avokádem a kachním masem
35 min.
Ingredience
- 4kusyKachní prsa
- 1lžíceMed včelí
- 4lžíceOlej olivový
- 1lžíceOcet malinový
- 1lžíceMarmeláda rybízová
- 2kusyAvokádo
- 115gramůMaliny
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceOmáčka sójová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
28 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
9 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Propíchneme na několika místech kůži prsíček vidličkou. Smícháme v malé misce sójovou omáčku s medem, směsí potřeme prsíčka.
- 2Maso vložíme na grilovací rošt, osolíme a opepříme. Předehřejeme troubu na 215 stupňů Celsia a pečeme 20 minut, aby maso změklo a byla na něm křupavá kůžička.
- 3Připravíme si dresink - smícháme v malé misce olej s octem, rybízovou marmeládou a kořením, vše promícháme.
- 4Hotové maso nakrájíme šikmými řezy na plátky a dáme na talíře spolu s avokádem a malinami. Přelijeme dresinkem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.