Malínské srnčí plátky

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
732 kcal
Bílkoviny
71 g
Tuky
45 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
896 mg
Cukr
447 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z očištěné srnčí kýty nakrájíme přes vlákno plátky, naklepeme je, osolíme a opepříme. Maso opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji dozlatova.
  • 2
    Do pánve od opékání přidáme mouku a máslo, mírně osmahneme, zalijeme vývarem a rozmícháme. Krátce povaříme a podle chuti přisolíme.
  • 3
    Na jiné pánvičce připravíme na másle sázená vejce.
  • 4
    Opečené plátky masa upravíme na nahřáté talíře a přelijeme je procezenou šťávou. Na maso položíme sázená vejce a pokrm posypeme nastrouhaným křenem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.