Mandarinkový zelný salát

20 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
25 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
6 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlávkové zelí nakrájíme na tenké nudličky, ty vložíme do misky, polijeme olejem, citrónovou a pomerančovou šťávou, osolíme, opepříme, přidáme tekutý med, chilli koření. Rukou vše dobře promícháme a promačkáme.
  • 2
    Mandarinky oloupeme, měsíčky mandarinek rozdělíme, překrojíme na půlky a vmícháme do misky k zelí. Nakonec přimícháme tence nakrájenou, oloupanou červenou cibuli, nasekaný kopr. Salát dáme do chladna 60 i více minut odležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.