Mandarinky plněné krevetami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
4 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
4 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krevety nakrájíme na kousky dlouhé cca 3 cm, v míse zakapeme rýžovým vínem, okořeníme solí a pepřem, důkladně promícháme. Do mísy nalijeme teplou vodu, přidáme rýžové nudle, necháme 5 minut nabobtnat. Scedíme a přidáme ke krevetám. Mísu necháme cca 15 minut v horké vodní lázni, občas promícháme. Mandarinky omyjeme horkou vodou, vydlabeme opatrně dužinu. Nesmíme poškodit slupku. Mandarinky naplníme připravenou krevetovou směsí a necháme 5 minut v páře. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.