Mandlové koláčky se skořicí

42 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
294 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
18 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
1 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve utřeme máslo s cukrem na homogenní hmotu. Do ní vyškrábneme semena z vanilkového lusku. Přidáme žloutky a důkladně promícháme. Poté přidáme mouku, sůl, prášek do pečiva, mandlovou moučku a skořici.
  • 2
    Z těsta vypracujeme kouli a necháme asi půl hodiny odpočívat.
  • 3
    Troubu předehřejeme na 190C.
  • 4
    Těsto vyválíme na pomoučeném vále, přeneseme na plech a pečeme dozlatova 10-12minut. Plech vyjmeme z trouby a formičkou vykrojíme koláčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.