Mandlové pečivo se skořicí

60 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2872 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
108 g
Sacharidy
427 g
Vláknina
16 g
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mandle spaříme, oloupeme a umeleme nebo jemně nasekáme. Vydlabanou vanilkovou dřeň smícháme s cukrem.
  • 2
    Z bílků ušleháme pevný sníh, po lžičkách přidáváme cukr a ještě šleháme. Přimícháme umleté mandle, skořici a citronovou šťávu.
  • 3
    Oplatky rozložíme na plech a na každou nastříkáme cukrářským sáčkem pusinku nebo navršíme 2 lžičky sněhu.
  • 4
    Pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.