Mandlovo-medové mlsání s hrozinkami

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
138 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
6 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy vložíme ovesné vločky, sezamová semínka, slunečnicová semena, mletou skořici, med, cukr, mandle, olej z vlašských ořechů a promícháme, až vzniknou hrudky.
  • 2
    Troubu předehřejeme na 180 stupňů Celsia.
  • 3
    Připravíme plech, vyložíme jej pečícím papírem a hrudky na něj rozložíme. Vložíme do předehřáté trouby. Pečeme asi 30 minut, v průběhu pečení několikrát hrudky otočíme.
  • 4
    Po vyjmutí z trouby necháme hrudky vychladnout, poté je smícháme s hrozinkami a sypeme do čistých sklenic, které vzduchotěsně uzavřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.