Mango s parmezánem a hřebenatkami
15 min.
Ingredience
- 8kusůHřebenatka
- 1lžíceCitronová šťáva
- 2gramySůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 30gramůSýr Parmezán
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
- 0,5kusMango
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
132 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
4 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
589 mg
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Nejdříve zbavíme hřebenatky tuhého svalu a potom je nakrájíme každou na 4 plátky. Připravené plátky osolíme, opeříme, pokapeme citronovou šťávou, promícháme a necháme odležet.
- 2Servírujeme studené tak, že hřebenatky poskládáme kolem dokola talíře a do středu kruhu před hřebenatky dáme na jemné nudličky pokrájené mango posypané kousíčky parmezánu a pokapané olejem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.