Mango s parmezánem a hřebenatkami

15 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
132 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
4 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
589 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve zbavíme hřebenatky tuhého svalu a potom je nakrájíme každou na 4 plátky. Připravené plátky osolíme, opeříme, pokapeme citronovou šťávou, promícháme a necháme odležet.
  • 2
    Servírujeme studené tak, že hřebenatky poskládáme kolem dokola talíře a do středu kruhu před hřebenatky dáme na jemné nudličky pokrájené mango posypané kousíčky parmezánu a pokapané olejem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.