Mangoldové závitky s candátem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
274 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
21 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
719 mg
Cukr
729 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté mangoldové listy krátce povaříme v osolené vodě, zchladíme studenou vodou a urovnáme je na utěrku.
  • 2
    Očištěné porce candáta rozmixujeme, přidáme vejce, smetanu, citronovou kůru, cayenský pepř a ještě krátce mixujeme. Ze vzniklé hmoty pomocí lžíce vypichujeme noky, klademe je na listy mangoldu a svineme do závitků.
  • 3
    Závitky urovnáme na pařák a 6-8 minut zvolna vaříme nad vroucím rybím vývarem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.