Mangové čatní bez cibule

70 min.
Evropa
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1353 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
2 g
Sacharidy
337 g
Vláknina
14 g
Cukr
319 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme mango, oddělíme dužinu od pecky a nakrájíme na kostičky. Omyjeme kumkvaty, nakrájíme na kolečka a odstraníme semena.
  • 2
    Ovoce dáme do hrnce, zalijeme 1/4l jablečného octa a při střední teplotě vaříme asi 10 minut. Občas zamícháme. Přidáme cukr, sůl, kardamom a fenykl. Při střední teplotě a za časného míchání vaříme 40-50minut, dokud čatní dostatečně nezhoustne.
  • 3
    Horké nalijeme do čisté šroubovací sklenice a pevně uzavřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.