Manželův gulášek

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
493 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
25 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na kostky nakrájíme maso a bůček, osolíme a opepříme. Odkrojenou tlustší část bůčku nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Osmahneme na oleji, přidáme pokrájenou cibuli a vše osmahneme. Přidáme maso, gulášové koření a masox. Zalijeme vodou a doměkka dusíme.
  • 3
    Přidáme osmažený bůček a 10 minut dusíme. Dále přidáme fazole a rajčata bez nálevu.
  • 4
    Necháme přejít varem a zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě.
  • 5
    15 minut vaříme.
  • 6
    Hotový gulášek na talíři ozdobíme kolečky cibule.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.