Maréna po bretaňsku

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
542 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
47 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
300 mg
Cukr
222 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Marénu (síh maréna) oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na porce. Jednotlivé osušíme v ubrousku, osolíme, obalíme v mouce a z obou stran prudce opečeme v rendlíku na oleji. Pak dáme do trouby předehřáté na 170°C dopéci.
  • 2
    Konzervu bílých fazolí v rajské omáčce ohřejeme a vmícháme do ní rozpuštěné máslo.
  • 3
    Na talíře rozdělíme porce ryby, na ně navršíme fazole a podáváme posypané sekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.