Maréna po bretaňsku
35 min.
Ingredience
- 430gramůFazole bílé v rajské omáčce
- 600gramůSíh
- 100gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 1lžičkaSůl
- 4lžícePažitka
- 80gramůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
542 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
47 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
300 mg
Cukr
222 mg
Postup přípravy
- 1Marénu (síh maréna) oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na porce. Jednotlivé osušíme v ubrousku, osolíme, obalíme v mouce a z obou stran prudce opečeme v rendlíku na oleji. Pak dáme do trouby předehřáté na 170°C dopéci.
- 2Konzervu bílých fazolí v rajské omáčce ohřejeme a vmícháme do ní rozpuštěné máslo.
- 3Na talíře rozdělíme porce ryby, na ně navršíme fazole a podáváme posypané sekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.