Marináda s octem a vínem
20 min.
Ingredience
- 5gramůJalovec
- 50mililitrůBalsamico ocet
- 100gramůCibule
- 750mililitrůVíno červené
- 40mililitrůOlej slunečnicový
- 15gramůKoriandr celý
- 2kusyBobkový list
- 5gramůPepř černý celý
- 5gramůBadyán
- 5gramůSkořice celá
- 300mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
195 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
7 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Červené víno, ocet a 300 ml vody svaříme se všemi přísadami a necháme vychladnout. Ve směsi marinujeme asi 1-2 dny přibližně 750 g hovězího masa nebo zvěřiny. Procezenou marinádu použijeme na podlévání pečeně a na omáčku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.