Marinovaná hovězí svíčková

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
230 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
6 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
206 mg
Cukr
63 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sójovou omáčku, bílé víno a nastrouhaný čerstvý zázvor promícháme.
  • 2
    Omyté maso nakrájíme na plátky, vložíme do připravené marinády a necháme asi 1 hodinu v chladu.
  • 3
    Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm zprudka opečeme. Do pánve přilijeme marinádu a necháme ji vsáknout do masa.
  • 4
    Podáváme spolu se solí a hořčicí.
  • 5
    Vhodnou přílohou jsou opečené brambory, rýže nebo smažený lilek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.