Marinovaná hovězí svíčková
20 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí svíčková
- 1lžičkaSůl
- 3lžíceVíno bílé
- 4lžičkyHořčice
- 5lžicOmáčka sójová
- 3lžíceOlej sójový
- 0,25kusZázvor celý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
230 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
6 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
206 mg
Cukr
63 mg
Postup přípravy
- 1Sójovou omáčku, bílé víno a nastrouhaný čerstvý zázvor promícháme.
- 2Omyté maso nakrájíme na plátky, vložíme do připravené marinády a necháme asi 1 hodinu v chladu.
- 3Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm zprudka opečeme. Do pánve přilijeme marinádu a necháme ji vsáknout do masa.
- 4Podáváme spolu se solí a hořčicí.
- 5Vhodnou přílohou jsou opečené brambory, rýže nebo smažený lilek.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.