Marinovaná treska s paprikou

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
20 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z tresky bez kůže nakrájíme na proužky, červenou a zelenou papriku bez jádřinců pokrájíme na nudličky, šalotku oloupeme, rozkrájíme nadrobno, lístky koriandru posekáme na jemno, zelenou část jarní cibulky krájíme na tenké kroužky, limetkovou kůru nastrouháme, hlávkový salát nakrouháme. Do mísy vložíme rybu a zakapeme limetkovou šťávou. Přidáme cibulku, šalotku, kůru, chilli koření, koriandr, mísu zakryjeme alobalem a dáme do lednice nejméně na 12 hodin uležet.
  • 2
    Do mísy přidáme papriky, zelí, osolíme, opeříme, zalijeme panenským olejem, promícháme, rozdělíme do misek a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.