Marinovaná vepřová kolena pečená

170 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
843 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
75 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
183 mg
Cukr
424 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno a spolu s hořčicí, s 60 g nerozpuštěného sádla, solí, pepřem a pivem umícháme marinovací pastu. Kolena očistíme, na kosti několikrát nařízneme kůži a kolena potřeme marinovací pastou. Kolena necháme 24 hodin marinovat.
  • 2
    Marinovaná kolena vložíme na zbytek sádla do pekáče, opečeme prudce na sporáku. Poté podlijeme vodou a v předehřáté troubě dusíme doměkka. Během dušení maso obracíme, přeléváme výpekem a je-li třeba, přilijeme vroucí vodu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.