Marinované broskve
20 min.
Ingredience
- 4kusyBroskve
- 1kusPomeranče
- 1lžičkaPepř černý celý
- 1kusCitrony
- 150gramůŠunka dušená
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
82 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Omyté broskve rozpůlíme, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na čtvrtky.
- 2Smícháme šťávu z citronu a pomeranče a přidáme na kostičky nakrájenou kůru z obou plodů. Okořeníme nadrceným pepřem a zálivkou přelijeme broskve. Necháme asi 30 minut odležet.
- 3Broskve zabalíme do rozpůlených plátků šunky a znovu opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.